A Plastik 2002-2004 között készített archívumát látod. A restaurációs projektet cherockee készítette. Alul a "Tovább" linkkel lehet lapozni, van vagy 83 oldal. Az anyag újrapublikálása: 2012. augusztus 7. Jó szórakozást! Üdv, Józsi.

Ez itt a Plastik archívuma, a ketrec. Ide zárjuk be a korábbi bejegyzéseket, amik dátum szerinti bontásban érhetők el. Egyéb magyarázat? Ja igen, bal gombbal kell kattintani a hiperhivatkozáson.

Vissza --- Első oldal


2004.09.10.

They ride the line between punk rock rhythms and hardcore brashness while being utterly expansive like you would hear from JANES ADDICTION on their "Ritual De La Habitual" album.

Az új Alexisonfire album nagyon jó, azt kell mondjam. A borító alapján tuti nem hallgatnék bele, még jó, hogy nem ez alapján kell belehallgatni. A szövegeket a sok üvöltéstől nem érteni, ilyenek vannak benne, hogy "Let's be honest, you know you shouldn't bother / 'Cuz with me, it's impossible to win".

Muhaha!

 [00:50]


- - -
2004.09.09.

Egyszer szemeztem egy nővel dugóban. Majd elájultam, mert az elején merészen bámultam, hogy úgyis elhúz a kocsijával, aztán a forgalom kiszámíthatatlan algoritmusa közvetlenül mellém sodorta. Próbáltam úgy nézni, mint aki véletlenül ül kockaladában. De a kurva elhagyott öt perc múlva. Viszont a Rakéta Regényújságban olvastam egy amcsi novellát egy óriásdugóról, ahol a fiú és a lány egymás mellé kerül, megismerkednek, megszeretik egymást, már a házasság is szóba kerül, amikor a csaj sávja felgyorsul és sosem látják többé egymást.

Szily Laci, Index Staff

 [13:04]


- - -
2004.09.09.

Amúgy Nagymama megint jól van. Hétvégén arról beszélgettünk, hogy vajon mitől borult fel a biológiai egyensúlya. Először arra tippelt, hogy minden azért volt, mert összegereblyézte a füvet, pedig nem kellett volna.

Suematra szerintem egy daily read. Bár ezek a cuccok úgy jönnek ki igazán, ha folyó szövegben botlik beléjük az ember, de minek magyarázzam, tudjátok ti ezt.

 [12:06]


- - -
2004.09.09.

Ennél nagyobb nyomaték az, ha a néhány darab "1"-es számbillentyűt a felkiálltójel sorozat mögé rakunk. ("because the exclamation symbol (!) resides on the same key as the number one, over-exclamation can be accidentally typed with extraneous digits, owing to the excitement of the typist" - Wiki) Esetleg magyar kiosztásban "4" ugyanennek a megfelelője.

 [11:42]


- - -
2004.09.09.

40 fő = 0,3 kg/fő hús, azaz 12 kg marhalábszár (ha zabásnak gondolod a társaságot lehet több is), 2 - 2,5 kg vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 1 db csemege piros arany, 1 kg paradicsom, 1 kg fehér paprika, piros paprika (amennyit igényel), kacsa v. liba zsír kb. 1 - 1,5 kg (ha esetleg kacsa lenne az tuti), 2 ü. száraz VB(1 dl bele, a többi belém), vegeta, só, víz gondolom krumplit oder tésztát a hölgyek főznek szerintem a 40 l-es bogrács k. nagy, de ha esetleg több húst akarsz akkor is elég lesz

Birom ezt a fajta humort.

 [10:56]


- - -
2004.09.08.

Ekkora szemetet, mint ez a Matáv online telefonkönyv hát én már régen láttam. Én nem tudom, ki volt az a seggfaszú, aki ezt jóváhagyta, de hogy az ellenség ültette be a Matávba, az biztos.

NEKEM NE RAKJATOK MÁR KI FÉL KÉPERNYŐNYI MOSOLYGÓS TELEFONÁLÓ GYEREKET AZ OLDAL TETEJÉRE BAZMEG! (Google címlapot láttátok már, pöcsarcúak?)

Nem tud ezen a kibaszott magyar weben senki webet csinálni. Az biztos.

 [14:17]


- - -
2004.09.07.

 [14:56]


- - -
2004.09.07.

"If love existed we wouldn't be so soft and easy to ruin."

Ez mit jelent, hm, hm.

 [14:21]


- - -
2004.09.07.

Irodai kákkánámánázásban az mindig úgy van, hogy amikor az ember leül és körbebástyázik, aztán megkezdi az alkotó folyamatot, akkor valaki bejön hugyozni. Ilyenkor persze nem kezdünk el nyögni, meg fészkelődni, hanem csöndben várunk, míg a másik csorgat. Elzár. Leráz. Felhúz. Nézi magát a tükörben. Csapot nyit. Szappanozik. Kezet mos. Belövi a haját. Elviharzik. Aztán ezen a ponton durr, jön a következő kábel-foszlány egy elvékonyodó tail-lel.

Egyszer kedvem lenne megnézni ilyenkor a kis helységet felűről. Vékony fal, ott görnyedek én, a plastik médiától, másik oldalán egy ismeretlen személy markolja a farkát. Egyébként legtöbbször ilyenkor ismerősök vannak odaát, de ez sose derül ki. Jó, néhányszor már kiderült. Vicces, ilyenkor ráhellózni egymásra.

Jé, de kicsi a világ, te is? (SZOKTÁL SZARNI!)

 [12:14]


- - -
2004.09.07.

This happened in San Francisco - Mecca to all Apple Users - and not in Budapest, land of the PC and completely unreliable postal service.

Jól van Jay, mondd meg te is! Én régóta mondom, hogy el kéne húzni innen a véres tüdőbe. Uj Péternek volt ugye ez a szövege, amikor voltak hasonló felvetéseim, hogy volt Budaörsön egy igen tehetségtelen kosaras, aki egyszer bemondta, hogy elhúz külföldre, mert itthon "nem olyan kosárlabdát játszanak", mint amilyet ő. Mu-haha!

 [10:57]


- - -

Tovább --- Utolsó oldal


levelesláda


©2002-4 angelday
Minden jog fenntartva, beleértve a megfilmesítés jogát is

I am the bitch of
Index and Movabletype